headerphoto

Vogelcursus


Basiscursus Vogelkijken

Fijn dat u interesse heeft in onze basiscursus "Vogels kijken in Nederweert". Helaas is de cursus voor 2019, al binnen twee dagen na het verschijnen van ons berichtje in de media, volgeboekt.

Natuurlijk is het voor ons fijn dat iedereen zo enthousiast is maar het is niet leuk om iemand teleur te moeten stellen die graag mee wil doen. Daarom hebben we een wachtlijst aangemaakt. U heeft de mogelijkheid om zich op deze wachtlijst te laten plaatsen. Hiervoor noteren wij graag uw naam, adres, telefoonnummer en uw mailadres.

Personen van de wachtlijst krijgen bij een volgende ronde als eerste een mailtje van ons en de kans om zich aan te melden. Daarmee zijn ze verzekerd van een plaats. Er zijn verder geen verplichtingen aan verbonden, u betaald niets vooraf en mocht u een volgende keer geen interesse meer hebben dan meld u zich gewoon af.

Wilt u graag geheel vrijblijvend op onze wachtlijst komen, stuur dan even een berichtje naar May Reemers: button sendmail


In februari 2019 gaat de inmiddels bekende "Basiscursus Vogels kijken in Nederweert" weer van start. Tijdens 7 lesavonden en 4 excursies komen ca. 100 vogelsoorten en de mooiste natuurgebieden van Nederweert aan bod.
Klik hier voor informatie over de cursus.

Voor de volledigheid vermelden we hierbij het volledige cursusschema 2019

Inmiddels zijn de excursies van de 2019 editie afgerond:

Hieronder de verslagen van de excursies in 2018:

Hieronder de verslagen van de excursies in 2017: